• 7 dagen per week bereikbaar

Workshop consulent(e) gezocht

Zoek je een goede bijverdienste en vind je het leuk om mensen te ontmoeten? Dan is werken voor De Neut Company een goed idee. Wij zoeken zelfstandig werkende workshop consulenten voor De Neut Company voor onze doe-het-zelf likeuren.

Heb je tijd over en zoek je een leuke bijverdienste? Dan is dit vast wel wat voor jou. 

Je bepaald je eigen werktijden en wat je doet. Dan kan b.v. zijn workshops geven, op braderieën staan, proeverijen geven, bedrijfsfeestjes of winkels bezoeken die onze likeuren willen gaan verkopen. Dat zijn vrnl. cadeauwinkels, bloemenwinkeltjes, boerderijwinkels, delicatessenwinkels e.d. Je kiest zelf uit wat je leuk vind of je doet het allemaal.

Je bent welkom bij De Neut Company family!

Voor een opleiding zorgen wij.

 

Ook zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende Projectleider voor de workshops en andere activiteiten van de consulenten

Wil je hier meer van weten stuur dan een mail en wij reageren snel. Het betreft een fulltime aangelegenheid. Een mooie kans voor iemand die voor zichzelf wil beginnen, communicatief is en een eigen auto heeft.

Wie zijn wij?

De Neut Company is ontstaan uit mijn hobby, voedsel drogen. Hiervoor maakte ik gebruik van een droogoventje. Droog voedsel kan je heel lang bewaren. Zo maakte ik thee en droogte ik o.a. ook kruiden die ik zelf verbouwde.

Al doende verdiepte ik mij in meer gedroogde producten en kwam ik op het idee een “droog”likeurtje te maken. Lang houdbaar en het zag er nog leuk uit ook. Met dit “droog’likeurtje konden de mensen, aan wie ik het verkocht, zelf hun likeur maken.

In mijn boerderij winkeltje aan huis en op markten verkocht ik mijn flessen. Dit werd zo goed ontvangen dat ik besloot er een bedrijf van te maken. 

De Neut Company

Jolanda Stultiens

 

De foto's hiernaast zijn gemaakt tijdens één van de vele workshop in een tuin.

Bijverdienen bij De Neut Company

Wil je iedere maand wat bijverdienen en heb je tijd om minimaal 1 à 2 workshops per week te geven? Wil je party’s geven of voor bedrijven een workshop doen als bedrijfsactiviteit? Of wil je op braderieën of oogstmarkten gaan staan? Er zijn zoveel mogelijkheden met onze likeurtjes.

Je deelt je tijd helemaal zelf in. Je moet je wel even in laten schrijven in de KvK maar dan verdien je per maand bij b.v. 12 boekingen per week voor een workshop ca € 1.000 a € 1.500 euro. Daarnaast kan je ook markten doen, winkels bevoorraden enz. Dat bepaal je helemaal zelf.

Wij zorgen voor de opleiding en regelmatige bijscholing.

Uiteraard zorgen wij voor een opleiding zodat je precies alle geheimen kent van een likeur maken. Ook helpen wij met adviezen hoe je klanten kan vinden en wat de mogelijkheden zijn. Je bent zelfstandig en moet je dus wel inschrijven bij de KvK.

Na de opleiding laten we je niet zomaar los. Wij blijven je begeleiden en adviseren. Ook zijn er regelmatig bijeenkomsten met andere workshopleidsters/workshopleiders waarmee je dan ervaringen kan uitwisselen.

Workshops, demonstraties, markten/braderieën enz.

Een workshop duurt ca 3 uur. In die tijd maken de mensen 4 à 6 likeurtjes. Je kan ervoor kiezen dat ze zelf de potjes meenemen maar je kan ook regelen dat je ze zelf verzameld met behulp van vrienden en familie. Al is dat laatste wel wat lastig als je 12 deelnemers x 6 potjes per week hebt. Ook nemen de cursisten zelf wodka, jenever of brandewijn mee. Jij zorg voor de ingrediënten van de likeur. Iedere cursist krijgt een A4tje met daarop de recepten die ze gaan maken en jij begeleidt dit en geeft adviezen. Na 1 en na 2 uur is er een korte pauze voor een kop koffie, likeur proeven en een gezellige klets. Het moet tenslotte een leuke middag worden voor je cursisten.

Op markten en braderieën, bedrijfsfeestjes e.d. verkoop je voornamelijk de doe-het-zelf likeur.

Het verdienmodel leggen we je later uit als we gaan kennismaken.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van onze demonstrateurs/demonstratrices dat zij minimaal 24 flessen doe-het-zelf likeur per week van ons afnemen (tegen een inkoopsprijs). Dat kan al met 12 mensen per week op een workshop. Iedere cursist krijgt n.l. 2 flessen mee naar huis. Dat zit bij de prijs inbegrepen. Daarnaast heb je uiteraard nog gewone verkoop.

Na de opleiding laten we je niet zomaar los. Wij blijven je begeleiden en adviseren. Ook zijn er regelmatig bijeenkomsten met andere workshopleidsters/workshopleiders waarmee je dan ervaringen kan uitwisselen.

Uiteraard verwachten wij dat je ons product met hetzelfde enthousiasme kan vertegenwoordigen als wij dat doen. We streven naar een hechte groep, ieder met een eigen rayon, die graag goede ideeën met elkaar delen.

 

Interesse? Stuur ons een mail en wij nemen contact met jou op.