• 7 dagen per week bereikbaar

Workshop likeur maken

Ontdek de kunst van likeur maken met De Neut Company

Wist je dat je zelf heerlijke likeur kunt maken, gewoon bij jou thuis? Het is niet alleen mogelijk, maar ook nog eens ontzettend leuk en lekker! Na een workshop bij De Neut Company ken je alle geheimen van het likeur maken.

Stel je voor: je hebt vrienden en familie uitgenodigd voor een gezellige avond, en je verrast ze met je eigen huisgemaakte likeur. Met een beetje kruiden, fruit, suiker en een basis van wodka, jenever, brandewijn of gin, maak je in een handomdraai je eigen unieke drankjes. En het mooiste is: je hoeft helemaal niet te stoken!

Onze workshops worden gegeven in het pittoreske Meppen, gelegen in zuidoost Drenthe. Maar we komen ook graag naar jou toe! Of je nu een workshop wilt organiseren bij jou thuis, op je werk of op een locatie in de buurt, wij maken het mogelijk.

Voor wie zijn onze workshops?

  • Vriendengroepen
  • Grotere groepen
  • Bedrijfs-uitjes
  • Familie-uitjes

 

Wat kun je verwachten?

Onze standaard workshop duurt ongeveer 3 uur en kan zowel 's middags als 's avonds worden gegeven. Voor slechts €40,- per persoon leer je hoe je 4 tot 6 verschillende likeuren maakt. En als extraatje krijg je twee van onze doe-het-zelf likeuren cadeau mee naar huis.

Doe mee en ontdek hoe leuk en eenvoudig het is om je eigen likeur te maken. Bij De Neut Company zorgen we voor een onvergetelijke ervaring vol smaak en plezier!

Boek vandaag nog je workshop! 

Stuur ons een email met je voorkeursdatum, tijd en aantal mensen en wij nemen contact met je op.

Of bel ons voor meer informatie: 0621550694

 

Wil je met de hele familie er een weekend op uit en/of een combi maken van de likeur workshop en een mooie bos-en heide omgeving waar veel te doen is? Of een bezoek aan dierenpark Wildlands in Emmen of het mooie museumdorp Orvelte? Dat kan want bij ons in ons mooie dorpje hebben we verschillende groepsaccommodaties.

 

Workshopleidster worden?

Voor verschillende plekken in Nederland zijn wij nog op zoek naar workshopleid(st)ers. Zoek je een leuke bijverdienste? Neem dan contact met ons op.

Workshop likeur maken

Foto's van diverse workshops