• 7 dagen per week bereikbaar
Doe-het-zelf likeur Drents Neutje
Dop van Drents Neutje
Drents Neutje ingrediënten
Doe-het-zelf Drents Neutje
Doe-het-zelf likeur Drents Neutje
Dop van Drents Neutje
Drents Neutje ingrediënten
Doe-het-zelf Drents Neutje

Drents Neutje

12,95 Incl. btw

Drents neutje. "Het drinkt zo lekker weg" is wat we vaak horen. Veel mensen denken de smaak te herkennen maar toch raad niemand wat er precies inzit. Het smaakt naar bos is een veel gehoorde reactie. Zo zijn er heel veel reactie al bij ons binnen gekomen maar niemand had het bij het juiste eind. Het is een uniek en heerlijk drankje. Daar is iedereen het unaniem over eens. En daar houden we het maar bij. Een uniek en heerlijk drankje. Wil je het zelf proeven? Bestel dat een Drents neutje en laat ons weten wat je er van vind.

Wist je dat je de lekkerste cocktails en mixdrankjes kan maken van het Drents Neutje?

Drents Neutje

Beschrijving:

Drents neutje | van de jeneverbesstruik

In drie stappen maak je zelf een super lekker jeneverbes neutje.

  1. Voeg bij de inhoud van de fles nog 600 ml wodka, jenever of brandewijn. Zet het 1 week op een donkere plaats en schud af en toe.
  2. Verwarm 350ml water (niet koken) en voeg de hoeveelheid suiker die op het etiket staat erbij en zorg dat deze opgelost wordt in het water. Laat dit suikerwater vervolgens afkoelen.
  3. Zeef de inhoud van de fles eruit en doe de drank terug in de fles. Voeg langzaam het suikerwater toe en proef regelmatig totdat je de smaak en alcohol verhouding goed vindt. Waarschijnlijk heb je aan de fles niet genoeg en heb je een grotere fles nodig.

Hoe meer suiker, hoe zoeter de drank. Hoe meer water, hoe minder alcohol. Zo bepaald je zelf de smaak van je Drents neutje.

 

Ingrediënten:

Jeneverbessen, laurierblaadjes, sparrennaalden, hout, rozemarijn

 

Heb je een fles Drents neutje gekocht of gekregen en weet je een leuk recept? Mail dit ons dan, wij zetten jouw recept op de website in het hoofdstuk recepten Cocktails en Mixdrankjes Drents Neutje en/of op de sociale media.

Vragen?

Wij zijn op alle dagen van 08:00 tot 22:00 uur telefonisch bereikbaar voor support op nummer 085 486 89 88, neem dus gerust contact met ons op!

Namen enzo